Your shopping cart is empty.

  • EnglishNorwegian
Om Oss

Et hvert monitoreringsprosjekt er forskjellig, og krever nøye utvelgelse av sensorer og systemer tilpasset det spesifikke prosjektet for at resultatet skal bli vellykket. Measure It AS ble etablert for å levere gode og velfungerende overvåkingssløsninger for det skandinaviske markedet. Våre ansatte har flere års erfaring innen overvåking og instrumentering av prosjekter som omhandler miljø, geoteknikk, geologi og konstruksjoner. Denne kunnskapen gjør at vi, sammen med ledende leverandører som Geosense, Measurand, SENSR, NexSens, Eureka mfl., kan levere løsninger som sikrer kunden de data som kreves for et vellykket overvåkingsprogram. 

Vi har et partnerskap med Cautus Geo, et ledende firma i Norge innen levering av geomonitorering-, kartlegging- og landmålingsystemer. Cautus Geo's fokus på innovative løsninger har ført frem til utvikling av en datalogger, Cautus Logger, og softwareløsningen Cautus Web. Kombinasjonen av disse to produktene har forenklet både innsamling og presentasjon av data for en stor mengde sensorer og kan tilpasses de fleste overvåkingsprosjekter. 

Kontakt oss for en uforpliktende samtale, slik at vi kan finne frem til en logger- og sensorløsning som passer ditt prosjekt. 

Monitoring System