Your shopping cart is empty.

  • EnglishNorwegian

Styr enheter via web med vår nyeste produktserie - ControlByWeb

Vi er glade for å kunngjøre at vi har inngått en distribusjonsavtale med Xytronix Research and Design! Produktserien ControlByWeb gjør det enklere enn noen gang å fjernstyre nesten alt elektronisk utstyr over nett.

Mange av modellene i ControlByWeb-serien inkluderer innganger og utganger som relé, digitale og analoge porter, samt 1-wire bus for fjernovervåkning av temperatur og fuktighet i miljøer hvor ulike elektroniske apparater er installert. De fleste av I/O produktene støtter e-postvarsel, scheduling, logging, BASIC tolk, kommunikasjon med rekke protokoller (Modbus, SMNP, SMTP, etc.), og mange andre funksjonaliteter.

Med denne fleksibiliteten er de potensielle bruksområdene nærmest ubegrenset, og kan eksempelvis inkludere fjernstyring av låser, porter, garasjeporter, lys, termostater, omstart av servere, overvåkning av klima, bygninger, serverrom og mye mer.

Les mer om noen av de mest populære kontrollerne her:

http://measureit.no/collections/control-by-web

Vi vil fortsette å utvide vårt sortiment med spennende produkter, og du kan enkelt se hele vårt sortiment ved å klikke på denne linken:

http://www.controlbyweb.com/products.html

Hvis du ønsker mer info om ControlByWeb sine produkter, bør du sjekke ut denne videoen:

  • January 09, 2017
  • Mike Voellmecke