Your shopping cart is empty.

  • EnglishNorwegian

Hvem er det vi representerer?

Vi jobber med noen av de beste og mest erfarne leverandører innen fjernmåling og overvåking rundt om i verden for å kunne levere de beste løsningene. Leverandørene er:

Cautus Geo

Cautus Geo er en av Norges ledende firma innen geoteknisk overvåking med mange års erfaring fra utvikling og implementering av automatiske overvåkingsløsninger.


Geosense

Geosense spesialiserer seg på produksjon av geotekniske overvåkingsinstrumenter med MEMS og vibrating wire teknologi for et bredt spekter av bruksområder.


RST Instruments

RST Instruments er en kanadisk leverandør av en rekke ulike geotekniske målesystemer. RST har levert sensorer siden 1977 og er en ledende og innovativ leverandør av geotekniske sensorer.


Solinst

Solinst har produsert innovative og høykvalitets utstyr innen måling av grunnvann og hydrogeologi siden 1980. Deres systemer omfatter et bredt utvalg av vannstandsmålere og Levelogger enheter.


NexSens

Nexsens er en ledende leverandør innen utvikling av databøyer brukt for automatisk overvåking av klima og vannkvalitet for både sjø og ferskvann. Bøyene støtter et bredt utvalg av klima- og vanninstrumenter.


Eureka

Eureka leverer multiprobe sensorer for måling av et bredt spekter av parametre i vann. Deres kraftig Manta2 plattform er utviklet med bakgrunn i flere års erfaring innen vannkvalitetsovervåking.


Campbell Scientific

Campbell Scientific er en av de mest anerkjente og ledende firma innen produksjon av dataloggere som brukes i en rekke overgangsløsninger knyttet til vær, vann, strukturer og mer.


Measurand

Measurand produserer SAA (ShapeAccelArray), et unikt tau-lignende sensorsystem som og gir veldig nøyaktige målinger for overvåking av vertikale eller horisontale deformasjoner.


SENSR

SENSR utvikler enkle og rimelige overvåking løsninger for tiltmålinger. Deres allsidige CX1 sensor er ideell for bruk på ulike konstruksjoner og gir målinger med ekstremt høy kvalitet og stabilitet.


Thies Clima

Thies Clima har produsert høykvalitets sensorer og instrumenter for nøyaktig måling og analyse av meteorologiske data i mer enn 70 år.


Reinhardt


Reinhardt produserer instrumenter innen vær og klima i henhold til World Meteorological Organization (WMO) sine standarder for miljø og forskning. 

  • February 13, 2016
  • Mike Voellmecke